top of page
Zoeken
  • lotte09

LEES HIER HET VERHAAL VAN ONZE VORIGE TALENTS!Kevin Treffers:

Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij Heusen Young Talent. Door de grote complexiteit van de opdracht en de goede samenwerking met Adri van Kempen en Vincent Darwinkel heb ik mijn sterk kunnen ontwikkelen in deze periode. Dankzij de goede begeleiding van Jeffrey Joosten hebben we samen een goed product kunnen neerzetten waar ik met trots en voldoening op terug kijk.


Vincent Darwinkel:

Mijn ervaring met Heusden Young Talent heb ik als prettig ervaren. Ik vind het een leuk initiatief en denk zeker dat het een nuttige bijdrage levert aan de omgeving Heusden. Door Heusden Young Talent ben ik meer te weten gekomen over de gemeente maar ook over de verschillende bedrijven in de omgeving.


Tijmen Faber:

Mijn ervaring bij Heusden Young Talent heb ik als prettig ervaren. Ik heb zowel een project kunnen doen over robotisering als kunnen meewerken bij een van de deelnemende bedrijven. Ik heb veel geleerd zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.


Adri Kempen:

Afgelopen half jaar heb ik stage gelopen bij Heusden Young Talent. Heusden Young Talent is een uniek bedrijf waarin ik heb gewerkt in een multidisciplinair team. Dit was een unieke ervaring die je niet zo vaak tegenkomt. Tijdens de stage heb ik met veel plezier samen met Vincent Darwinkel en Kevin Treffers aan een de software voor de cobot gewerkt. Onder de goede begeleiding is deze opdracht tot een goed einde gekomen. Door de leuke ervaring bij HYT heb ik op dit moment ook een bijbaan bij Kresco (een van de bedrijven die HYT mee heeft opgericht). Zonder deze unieke stage was dit nooit gelukt. Een stage bij HYT is zeker voor iedereen een unieke kans en een aanrader.


Grietje Verkleij:

Tijdens mijn stage bij Heusden Young Talent heb ik een mooie ervaring op gedaan. Ik heb veel geleerd over mezelf en heb persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt. Ook heb ik geleerd met verschillende personen om te gaan wat soms niet makkelijk was. Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op mijn periode bij Heusden Young Talent en kan iedereen aanraden om voor dit leuke initiatief te kiezen.


Timo van der Steenhoven:

Het afgelopen half jaar ben ik de gelukkige geweest om mijn afstudeeronderzoek bij Heusden Young Talent te mogen doen. In de periode bij HYT ben ik zowel persoonlijk als professioneel vlak erg gegroeid. Door de persoonlijke begeleiding met mijn stagebegeleider kon ik aan mijn leerdoelen werken. Door de vele kansen en vrijheid die je bij HYT krijgt, heb ik ook ontzettend veel geleerd op professioneel gebied. Zo heb ik sollicitatiegesprekken mogen bijwonen en vele andere leerzame meetings. Naast dat je een toffe stageperiode hebt komt men bij HYT ook in aanraking met veel nieuwe bedrijven en personen. Ideaal om te netwerken en uiteindelijk zelf iets over te houden na de periode bij HYT. Kortom, ik had het zeker niet willen missen en ik hoop dat nog veel mensen deze ervaring op mogen doen!


Fleur Janssen:

Mijn tijd bij Heusden Young Talent is erg goed verlopen. Ik ben aan de slag geweest met een marktonderzoek naar de interesse voor robotisering. Hiervoor heb ik met behulp van het netwerk van de boardmembers verschillende brainstorms en interviews kunnen houden om op deze manier zoveel mogelijk uit mijn onderzoek te halen. Wat prettig werken is bij HYT is dat je niet alleen bent, je hebt altijd je studententeam om op terug te vallen en samen te kijken naar mogelijke oplossingen voor de projecten. Verder heb ik de kans gehad te mogen meewerken aan het verder professionaliseren van Heusden Young Talent en blijf ik dit in de toekomst ook doen. Het is voor iedereen een aanrader om hier eens een kijkje te komen nemen!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page