top of page

Over Heusden Young Talent

Heusden Young Talent is een stichting die is gestart door vier ambitieuze ondernemers: Arnold Versteeg (eigenaar VPT Versteeg), Jeffrey Joosten (co-owner Kresco), Thom Blankers (wethouder economische zaken gemeente Heusden) en Andres Boom (managing director Ottobock PE). 

Deze ondernemers merken dat het invullen van voornamelijk technische vacatures steeds lastiger wordt. Jong talent uit de regio trekt weg naar de grote corporaties om in de Brainport of op de Zuidas te gaan werken.

 

Maar waarom ver reizen als je binnen 15 minuten al op locatie kan zijn van een bruisende onderneming?

Waarom

Heusden Young Talent wil jong talent de kans en ruimte geven om zich te ontwikkelen binnen de gemeente Heusden zodat talent niet wegtrekt naar de grote steden. 

Hoe

Heudense bedrijven in de spotlight en laten zien dat er ook grote kansen binnen de gemeente liggen. We ontwikkelen talenten en gaan samen opzoek hoe we kunnen verbeteren.

Door het aanbieden van uitdagende stageplaatsen en talenten in kijkje in de keuken bij verschillende Heusdense bedrijven te laten nemen. 

Wat

Waarom.png

Onze Missie

Op basis van deze ondervinding willen de vier ondernemers een innovatieve omgeving ontwikkelen waarmee Heusdens (jong) talent wordt behouden binnen de Heusdense arbeidsmarkt. Zo hopen de ondernemers hun maatschappelijke bijdrage te leveren binnen de gemeente Heusden.

 

Onze Visie

Heusden Young Talent wilt deze missie behalen door een platform te creëren en te onderhouden waarin jonge talenten samen met ondernemers (mkb bedrijven) en overheidspartijen in multidisciplinaire teams aan innovatieve projecten kunnen samenwerken.

Voor Wie?​

Heusden Young Talent is er voor de technische of innovatieve student die op zoek is naar een mooie (afstudeer)stage en de Heusdense ondernemer die zich in wilt zetten voor meer jonge professionals in een innovatief gemeente Heusden.

bottom of page