Vrienden & Partners

Om de meest innovatieve stage opdrachten te kunnen aanbieden moeten we samenwerken met de meest innovatieve bedrijven in de gemeente Heusden en omstreken. Buiten onze boardmembers werken we nu ook met partners & vrienden om samen opzoek te gaan naar nieuwe projecten en uitdagingen die ons alle treffen. Als partner of vriend van Heusden Young Talent help je mee aan het behouden van talent binnen de gemeente Heusden maar er zijn natuurlijk meer voordelen:

  • Passende en voldoende begeleiding door CEO’s en DGA’s (verbinding met bedrijf)

 

  • Gebruik maken van faciliteiten en kennis van meerdere bedrijven (weten wat een bedrijf doet)

 

  • Opdoen van kennis en contacten niet bij één maar zeven bedrijven (opdoen kennis binnen een bedrijf, wil ik hier werken?)

  • Gebruik maken uitkomsten onderzoeken

 

  • Elk half jaar nieuwe talents die de bedrijven binnenkomen en kennismaken

  • Verschillende opleidingen

 

  • Baankansen bij verschillende bedrijven

 

  • Bedrijfsbezoeken

 

  • Talents uit de omgeving

Interesse gewekt? Neem vooral contact met ons op dan plannen wij een bezoek in.

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

Partners

Orange climate.jpg

Orange Climate: de beste keuze voor klimaatbeheersing (én stages)

 

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor bedrijven. Als vakspecialisten ontwikkelen wij continu zelf onderdelen of technieken die (nog) niet op de markt zijn. Zo vinden wij voor iedere uitdaging een passende oplossing. Met passie en vakmanschap produceren wij al jarenlang de meest uitdagende orders. Stuk voor stuk met evenveel aandacht en precisie. Onze gezamenlijke slogan is niet voor niets “We care about healthy air”.

 

 

Innovatie en de toekomst staan voorop

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij de Orange Climate bedrijven. Dat vind je terug in onze gezamenlijke verklaring, onze producten, werkwijze, maar ook in ons streven naar de toekomst. Het overdragen van kennis en ervaring naar de nieuwe generatie en de markt vinden wij enorm belangrijk. Daar past samenwerken met Young Talent Heusden natuurlijk goed bij. Het helpen ontwikkelen van het lokale talent en deze lokaal weer inzetten in de toekomst, daar geloven wij als Orange Climate volledig in. Door o.a. (nieuw) talent de ruimte te geven, blijven we continu ontwikkelen en verbeteren. 

 

 

De bedrijven van Orange Climate

Orange Climate bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen, te weten OC Autarkis, OC Verhulst, OC Waterloo, OC Agri, OC Filtration Solutions en OC IMP Klima. Ieder vakspecialist in hun eigen (lucht of energie) expertise. Van het leveren van duurzame PCM oplossingen, het ontwikkelen van luchtbehandelingsunits of luchtverdeelapparatuur in alle maten, vormen en kleuren. Als organisatie hebben wij het allemaal in eigen hand. Met diverse productielocaties, verkoopkantoren en test- en ontwikkelcentra, zijn we Internationaal, maar ons hart ligt in Brabant (Drunen).

 

Binnen de organisatie is er ruimte voor talenten op alle vlakken: van techniek, R&D, de productie, verkoop tot het bedrijfsbureau. Omdat Orange Climate bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen, is er voor elk talent een mooie ontwikkelmogelijkheid. Meer weten over Orange Climate? Bekijk onze website op www.orangeclimate.com/nl