top of page

Partners & Vrienden

Om de meest innovatieve stage opdrachten te kunnen aanbieden moeten we samenwerken met de meest innovatieve bedrijven in de gemeente Heusden en omstreken. Buiten onze boardmembers werken we nu ook met partners & vrienden om samen opzoek te gaan naar nieuwe projecten en uitdagingen die ons alle treffen. Als partner of vriend van Heusden Young Talent help je mee aan het behouden van talent binnen de gemeente Heusden maar er zijn natuurlijk meer voordelen:

  • Passende en voldoende begeleiding door CEO’s en DGA’s (verbinding met bedrijf)

 

  • Gebruik maken van faciliteiten en kennis van meerdere bedrijven (weten wat een bedrijf doet)

 

  • Opdoen van kennis en contacten niet bij één maar zeven bedrijven (opdoen kennis binnen een bedrijf, wil ik hier werken?)

  • Gebruik maken uitkomsten onderzoeken

 

  • Elk half jaar nieuwe talents die de bedrijven binnenkomen en kennismaken

  • Verschillende opleidingen

 

  • Baankansen bij verschillende bedrijven

 

  • Bedrijfsbezoeken

 

  • Talents uit de omgeving

Interesse gewekt? Neem vooral contact met ons op dan plannen wij een bezoek in.

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

Partners

Orange climate.jpg

Orange Climate: de beste keuze voor klimaatbeheersing (én stages)

 

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor bedrijven. Als vakspecialisten ontwikkelen wij continu zelf onderdelen of technieken die (nog) niet op de markt zijn. Zo vinden wij voor iedere uitdaging een passende oplossing. Met passie en vakmanschap produceren wij al jarenlang de meest uitdagende orders. Stuk voor stuk met evenveel aandacht en precisie. Onze gezamenlijke slogan is niet voor niets “We care about healthy air”.

 

Innovatie en de toekomst staan voorop

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij de Orange Climate bedrijven. Dat vind je terug in onze gezamenlijke verklaring, onze producten, werkwijze, maar ook in ons streven naar de toekomst. Het overdragen van kennis en ervaring naar de nieuwe generatie en de markt vinden wij enorm belangrijk. Daar past samenwerken met Young Talent Heusden natuurlijk goed bij. Het helpen ontwikkelen van het lokale talent en deze lokaal weer inzetten in de toekomst, daar geloven wij als Orange Climate volledig in. Door o.a. (nieuw) talent de ruimte te geven, blijven we continu ontwikkelen en verbeteren. 

 

De bedrijven van Orange Climate

Orange Climate bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen, te weten OC Autarkis, OC Verhulst, OC Waterloo, OC Agri, OC Filtration Solutions en OC IMP Klima. Ieder vakspecialist in hun eigen (lucht of energie) expertise. Van het leveren van duurzame PCM oplossingen, het ontwikkelen van luchtbehandelingsunits of luchtverdeelapparatuur in alle maten, vormen en kleuren. Als organisatie hebben wij het allemaal in eigen hand. Met diverse productielocaties, verkoopkantoren en test- en ontwikkelcentra, zijn we Internationaal, maar ons hart ligt in Brabant (Drunen).

 

Binnen de organisatie is er ruimte voor talenten op alle vlakken: van techniek, R&D, de productie, verkoop tot het bedrijfsbureau. Omdat Orange Climate bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen, is er voor elk talent een mooie ontwikkelmogelijkheid. Meer weten over Orange Climate? Bekijk onze website op www.orangeclimate.com/nl

Vrienden

Elektrolas: een plek om je talenten te tonen en te blijven ontwikkelen

 

Elektrolas is een innoverend bedrijf met een jong en enthousiast team. Met kennis en ervaring. Ons motto: samen beter, slimmer en veiliger.

 

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. Als het over lassen gaat hebben wij alle middelen en kennis in eigen huis. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.

 

De laswerkplaats van morgen

Bij Elektrolas kijken we altijd vooruit en ondersteunen we de maakindustrie bij ontwikkelingen die gaande zijn in de lastechniek. Dit doen we onder de werktitel ‘De laswerkplaats van morgen’. Met de laswerkplaats van morgen richt Elektrolas zich op het ondersteunen van de maakindustrie om te innoveren door te digitaliseren, slimmer en flexibeler te werken. Wat het probleem ook is, Elektrolas ontwikkelt dé oplossing die past bij de productie van morgen.

Team

Bij Elektrolas leer je elke dag wel weer iets nieuws. Van je ervaren en enthousiaste collega’s, maar ook van de diverse opdrachten die wij of de klanten voor je klaar hebben staan. Wij geven je de ruimte om te laten zien waar je goed in bent en de kans om nog beter te worden. Bij Elektrolas hebben we namelijk de gezamenlijke drive om uit te blinken in wat we doen. Naast al onze diensten uit de Schijf van Vijf en onze innovatieprojecten is er natuurlijk ook ruimte om te genieten tijdens een uitdagend potje tafeltennis, gezellige barbecues, borrels of tijdens een van onze bedrijfsuitjes.

 

Brabants

Elektrolas is een Brabants hands-on bedrijf waarbij met daadkracht en enthousiasme gewerkt wordt. Bij Elektrolas zijn we altijd opzoek naar talenten en gemotiveerde (vak)mensen.

 

Als je net als wij ook denkt dat het altijd beter, slimmer en veiliger kan, bieden wij je een inspirerende en informele werkomgeving. Je krijgt voldoende ruimte om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen en er altijd nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden zijn.

 

Meer weten over Elektrolas? Bekijk onze website op

www.elektrolas.com

Beekmans Heftrucks is gespecialiseerd in warehouse ontzorging. Wij kenmerken ons als een bedrijf wat service en verkoop aanbiedt voor de regio en wij opereren landelijk op het gebied van lease en korte termijn verhuur van intern transportmateriaal.

Bij Beekmans Heftrucks kun je terecht voor heftrucks, reachtrucks, schrobmachines, veegmachines, tot en met geautomatiseerde voertuigen. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van hun warehouse en intern transportmateriaal.

Als Beekmans Heftrucks vinden wij het belangrijk om de samenwerking aan te gaan met onze klanten en wij staan dan ook altijd open voor (nieuwe) klanten die dit ook van belang vinden. Door deze dynamiek van samenwerken merken wij in de praktijk dat we meer voor elkaar kunnen betekenen en dat wij onze klanten in staat stellen nog verder te groeien.

Beekmans Heftrucks staat nooit stil!

We zijn continu bezig om onze dienstverlening, werkwijze en de beleving van de klant te verbeteren. We houden ons personeel scherp door hen continu te blijven scholen en vragen altijd om terugkoppeling van onze klanten, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren.

 

 

Meer weten over Beekmans Heftrucks? Bekijk onze website op

www.beekmansheftrucks.nl 

bottom of page