top of page
Zoeken
  • lotte09

WAAROM HEUSDEN YOUNG TALENT?

Meer dan 20 weken heb jij hard gewerkt aan een stageverslag of afstudeerscriptie. Je hebt de kern van het probleem onderzocht en bent met allerlei partijen in gesprek geweest. Je hebt jouw uiterste best gedaan om een mooi concept of product neer te zetten. Na jouw eindpresentatie neem je voldaan afscheid van je stagebedrijf. Jouw eindverslag, waar jij met bloed zweet en tranen aan hebt gewerkt? Die eindigt onderin een stoffige la.


Tsja, een anekdote waar je menig student wel over hebt gehoord, of, over gaat horen (als zij nog geen kennis met Heusden Young Talent hebben gemaakt). Maar het kan anders, ja écht. Jij kunt met jouw harde werk het verschil maken.

Moeten voelt als mogen

In een multidisciplinair team van stagelopende Talents ga jij werken aan een uitdagend project. Het kan zijn dat er al eerder aan dit project is gewerkt en jij dus verder gaat waar het vorige Talent is gebleven, maar het kan ook zijn dat je mag beginnen aan een nieuw project. Hierover kun je altijd in gesprek met een van onze boardmembers.

Natuurlijk krijg je eisen mee vanuit je opleiding en heb jij zelf ook interessegebieden, daarom denken wij graag met je mee. Al voordat je aan de slag gaat als Talent gaan we met jou rond de tafel om te brainstormen over kwesties en mogelijke oplossingen. Zo weet jij zeker dat je tijdens jouw stage zult werken aan een project waar je opleiding mee akkoord gaat terwijl jij doet wat je leuk vindt.

Talents najaar 2020


Veel meer dan een platform

Tijdens jouw stage mag jij als Talent niet bij één maar bij zeven bedrijven (tevens onze board members) een kijkje in de keuken nemen. Dit betekend dat je een stagebegeleider krijgt van een van de zeven bedrijven welke het meest matcht met de achtergrond van jouw stageopdracht. Daarnaast mag je ook nog gebruik maken van de kennis en faciliteiten van alle andere bedrijven en eventueel teamuitjes en bedrijfsfeesten bijwonen. Hierdoor krijg jij de kans om je netwerk uit te breiden en weet je na jouw stage net iets beter welke baan wel of niet voor jou is weggelegd. Natuurlijk zijn er nog meer extra’s waar we jou graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek.

Lotte mee op teamuitje Kresco


Wij gaan verder waar jij gebleven bent

Aan het einde van jouw stagetraject is jouw werk niet voor niets geweest. Een volgend team gaat voortborduren op hetgeen waar jij gebleven bent, zo herhaalt de cyclus zich en daar blijft het niet bij. Als alumni Talent krijg je de kans om mee te vergaderen met onze board members en mag je aangehaakt blijven bij jouw eigen project en/of nieuw projecten. Tevens heb jij de kans om aan het werk te gaan bij een van de zeven board members. Je vraagt je vast af wat het addertje onder het gras is, maar we kunnen je verzekeren: die is er niet.


Erik en Coen presenteren hun Cobot


Volgende week vertellen we je graag meer over waarom regio Heusden jou meer te bieden heeft dan je denkt. Tot dan!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page