top of page
Zoeken
  • lotte09

ON- & OFFBOARDING PARTY SS-AW 2020

Vrijdag 26 juni hebben wij onze derde on- offboarding party georganiseerd. In anderhalf jaar tijd mogen wij al drie stage periodes lang nieuwe Talents verwelkomen. En dat moeten we natuurlijk vieren.


Voordat de nieuwe Talents beginnen aan hun stage is het belangrijk dat zij weten waar oude Talents aan hebben gewerkt. Daarom wordt van iedere Talent (of duo) verwacht dat zij een eindpresentatie houden waarin zij laten zien waar ze het afgelopen half jaar mee bezig zijn geweest.



Nick Schickendantz voor de HYT Box

Nick beet de spits af. Tijdens zijn stage van februari tot april heeft Nick gewerkt aan het design van de HYT Box.


De HYT Box is een portable office die eenvoudig opgezet kan worden en gelijkertijd eenvoudig afgebroken kan worden, zodat deze op allerlei plekken te realiseren is.


De HYT Box is relevant voor Heusden Young Talent omdat er zo vanuit alle kantoren van de aandeelhouders gewerkt kan worden. De komende tijd zal de HYT Box bij Ottobock PE in Nieuwkuijk staan. In de toekomst zal er gekeken worden waar de HYT Box nog meer zou kunnen staan.




Coen Pullens en Erik Pullens voor de robotica oplossing

Na Nick presenteerde Coen en Erik hun eindproduct aan het board van Heusden Young Talent.

Het project van Coen en Erik was best complex, namelijk: creër een robotica oplossing waarmee Ottobock haar proces kan optimaliseren.


Het eindresultaat was niet mis. Naast dat de robotoplossing een groot deel van de werkdruk in het productiecentrum van Ottobock weg neemt, heeft de oplossing ook voor een spectaculaire vrijmibo gezorgd:




Het komende half jaar gaat ons multidisciplinaire team aan Talents de robotarm van data ontsluiten. Daarnaast zal er onderzocht worden bij welke Heusdense bedrijven deze robotarm nog meer van goede toevoeging kan zijn.


Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten en vooruitgang of benieuwd naar wat de oplossing voor uw bedrijf kan betekenen? Volg ons dan op LinkedIn, Instagram en/of mail ons via info@heusdenyoungtalent.nl.







15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page