Heusden Young Talent is een platform opgezet door vier Heusdense ondernemers: Jeffrey Joosten, Arnold Versteeg, Andres Boom en Thom Blankers. Deze ondernemers merkten alle vier op dat het invullen van (voornamelijk) technische vacatures door jonge professionals steeds lastiger wordt.

ONZE MISSIE

Op basis van deze ondervinding willen de vier ondernemers een innovatieve omgeving ontwikkelen waarmee Heusdens (jong) talent wordt behouden binnen de Heusdense arbeidsmarkt. Zo hopen de ondernemers hun maatschappelijke bijdrage te leveren binnen de gemeente Heusden.

 

ONZE VISIE

Heusden Young Talent wilt deze missie behalen door een platform te creëren en te onderhouden waarin jonge talenten samen met ondernemers (mkb bedrijven) en overheidspartijen in multidisciplinaire teams aan innovatieve projecten kunnen samenwerken.

ONZE KERNWAARDEN

Ondernemerschap         Innovatie         Dynamiek        Maatschappelijke bijdrage

VOOR WIE?

Heusden Young Talent is er voor de technische of innovatieve student die op zoek is naar een mooie (afstudeer)stage en de Heusdense ondernemer die zich in wilt zetten voor meer jonge professionals in een innovatief gemeente Heusden.

NEEM CONTACT OP

Mandenmaker 14

5253 RC Nieuwkuijk

 

info@heusdenyoungtalent.nl


Tel: 06-37385338

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vrij:  09:00 - 18:00

We zullen zo snel mogelijk reageren!